Törzsvendég program

Járt már nálunk legalább egyszer? Akkor Ön törzsvendég!

Szállodánk családias, kedves, kicsi ház. Célunk, hogy minél több visszatérő vendéget láthassunk, akiket ismerünk, akik minket ismernek és minden alkalommal elégedetten jönnek hozzánk-távoznak tőlünk.

Ennek érdekében apró kis szívességként apró törzsvendég rendszert dolgoztunk ki visszatérő vendégeinknek:

 • 1. szint
  Kérje törzsvendég kártyáját a recepción! Ha járt már nálunk kérje VIP kártyáját, melyet másra is átruházhat, tehát ha rokona, barátja jönne Ön helyett, csak odaadja a kártyát és ő is megkapja ugyanazon kedvezményeket.
 • 2. szint
  Az 1. tartózkodást követően automatikusan jár önnek 5% kedvezmény minden foglalás esetén, illetve ha van kedvenc szobája, akkor foglalásnál elsőbbséget élvez az új vendégekkel szemben a szoba tekintetében.
  Masszázsainkból szintén jár 5% kedvezmény.
 • 3. szint
  Ha már min. 3 alkalommal járt nálunk a kedvezmény 10%-ra növekszik, továbbá érkezéskor vendégünk egy frissítő italra, mely lehet, bor, kávé, vagy egy pohár pezsgő.
  Masszázsokból 10% kedvezmény jár.
 • 4. szint
  5 alkalmas tartózkodás felett az árkedvezmény mellé szobai meglepetésbekészítést ajándékozunk, valamint lehetőségük van (a foglaltságtól függően) egy 1 órás privát wellness használatra is.
  Masszázsokból 10% kedvezmény jár.
 • 5. szint
  10 tartózkodás esetén Ön már arany fokozatú törzsvendég, így a fenti bekészítés, és privát wellness lehetőség mellett vendégünk egy ágyba reggelire, melyet kollégáink szervíroznak fel.
  Masszázsokból 20% kedvezmény jár.

Természetesen a fentieken túl minden vendégnek "jár" köszönetünk, hogy megtisztelnek minket bizalmukkal, és minden itt tartózkodásnál újra és újra segítenek abban, hogy a lehető legszínvonalasabban valósítsuk meg álmunkat, egy családi szállodát.

Köszönjük, hogy minket választottak:

Szilvi és Eszter - valamint a szálloda teljes csapata

Családi szállodánk képekben

Szobáink

Szolgáltatásaink

Kérje ajánlatunkat

Angyalosi-Hermán Eszter

+36 30 348 7285
vagy
info@bonihotel.hu

Ajándékozzon!

Bármely ajánlatunk
utalvány formájában is elérhető!

Részletek

Ajándékozzon!

Bármely ajánlatunk
utalvány formájában is elérhető!

Részletek