Tökéletes tóparti esküvő

Tökéletes tóparti esküvő ZalakarosonA Boni Hotel csapata több helyszínen évek óta foglalkozik esküvők szervezésével, összeszokott profi csapattal állunk a menyasszonyok és vőlegények rendelkezésére. A kis, családias, pár fős meghitt szertartásoktól egészen a több száz fős lakodalmi fogadással egybekötött hetedhét országra szóló mulatozásokig mindenben szereztünk tapasztalatot.

Tudjuk, hogy a jó esküvő 3 alappillére:

  • a gyönyörű helyszín,
  • a tökéletes minőségű-mennyiségű étel,
  • és a remek buli.

A polgári szertartás a legszebb egy csodálatos szabadtéri, természet közeli helyszínen. Hotelunktól 2 perces erdei sétára (kiépített aszfaltozott sétaútvonalon) található a zalakarosi Termáltó és Ökopart. A csodálatos erdő által övezett, parkosított, virágoktól és növényektől ékes kiépített park, a több mint egy hektáros tóval, a rajta átívelő híddal, az erdőbe benyúló fapadozatú sétaútvonallal, a szökőkúttal, a vízre ráhajló sétakövekkel és az egész környezettel nincs más szó, tökéletes. Az ifjú pár akár lovas hintóval is érkezhet a helyszínre, a násznép pedig ugyanitt átsétál a lombok övezte sétányon. (Akinek a séta gondot okoz autós megközelítésre és közvetlen parkolásra is van lehetőség).

A szertartás kiváló fotózási helyszín is egyben, ha pedig a templomi szertartásra is Zalakarost választaná az ifjú pár, a csodás templomunk sem fog csalódást okozni.

Az esketést követő ünneplésnek is megadjuk a módját. A szálloda étterme több fedett és nem fedett terasszal, akár tetőterasszal is rendelkezik, változatos módon, az igényeknek megfelelően tudunk leültetni akár 100 főt. A szálloda csapata hagyományos és különleges menüsorokkal várja az érdeklődő párokat, többféle italcsomagot és rugalmas megállapodási lehetőségeket is kínálunk.

Szívesen ajánlunk igény szerint fotóst, cukrászt, dekoratőrt, zenészt, vőfélyt, virágost, vagy akár komplett esküvőszervező céget is.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT:

Kérje ajánlatunkat

Angyalosi-Hermán Eszter

+36 30 348 7285
vagy
info@bonihotel.hu

Ajándékozzon!

Bármely ajánlatunk
utalvány formájában is elérhető!

Részletek

Ajándékozzon!

Bármely ajánlatunk
utalvány formájában is elérhető!

Részletek