Tájékoztató vírusveszély idején

A koronavírus helyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy szállodánkat bizonytalan időre, várhatóan 2020. április 30-áig bezárjuk. (Az időpont tervezett, amennyiben a helyzet úgy alakul már előbb megnyitjuk hotelünket).

Az ez idő alatt érkező foglalásokat, be nem váltott utalványokat meghosszabbított érvényességi idővel vehetik igénybe, 2020. június végéig, július-augusztusban főszezoni felárral majd azt követően 2020. szeptembertől decemberig azonos áron. Tehát foglalásaikat 2020. év végéig (december 20-áig felhasználhatják)!

Vendégeinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és amennyiben foglalásukat szeretnék áthelyeztetni egy későbbi időpontra,  kérem várjanak az érkezés előtti 3 napig, addig tudjuk minden gond nélkül év végéig módisítani foglalásukat. Ha tehát Önök pl. április 20-án jönnek, április 17-éig tudnak kérni módosítást, ha június 20-án, június 17-éig.

Az a célunk, hogy ezt a válságos időszakot túlzott pánikolás nélkül, vendégeink érdekeit szem előtt tartva vészeljük át. Zala megyében és környékén továbbra sincs fertőzés, szállodánk nem fogad külföldi vendégeket, és betartja a fokozott higiéniai előírásokat. Ebben a vírusos időszakban kifejezetten ajánlott a wellness használat, továbbá a megelőzés érdekében a magas vitamin bevitel. A vírus vízben nem terjed, sőt a klórozott és vegykezelt vizek, melyek wellnessünkben és a fürdőn is találhatóak minden vírust másodpercek alatt megölnek. A finn szauna segít az immunrendszer megerősítésében, továbbá mint minden vírus esetén, az izzadás és a rendkívül magas hő segít minden vírus kiirtásában. A szálloda maximum befogadóképessége 40 fő, így attól sem kell tartanunk, hogy túlzott tömegbe kerülnének, az étteremben legfeljebb 30 fő tud egy időben helyet foglalni. Zalakaros és környéke csodás természeti, kiránduló és túra útvonalakkal rendelkezik, csatangoljanak a friss levegőn, élvezzék az ébredő tavasz szépségeit. Immunrendszerünknek szüksége van a friss levegőre, hogy védekezni tudjon. Töltődjenek fel a vidék nyugalmával és meneküljenek el testileg-lelkileg a médiából ránk áradó stressz elől.

Amennyiben már megvan tervezett új érkezési időpontjuk, kérem, jelezzék azt elérhetőségeinken, de nyugodtan várják meg azt az időpontot, amikor Önök már biztonságban érzik magukat.

Jó egészséget kívánunk Önöknek és Családtagjaiknak egyaránt.

 
   

  Ajándékozzon!

  Bármely ajánlatunk
  utalvány formájában is elérhető!

  Részletek

  Ajándékozzon!

  Bármely ajánlatunk
  utalvány formájában is elérhető!

  Részletek
  Szállodánkat megelőzésképpen, bizonytalan időre bezárjuk. További információk »